abonneren

Android 2.2 duikt op in het wild

Volgens Engadget zijn de eerste toestellen met Android 2.2 (Froyo) al in het wild gesignaleerd. Dat valt af te leiden uit logbestanden van diverse websites; de toestellen identificeren zich daar als Android 2.2.De Duitse site MobiFlip.de claimt zelfs al foto's in zijn bezit te hebben van een HTC myTouch 3G met de nieuwe Android-versie.
Van de voorgestelde scheiding van core en interface, die de versnippering van Android moet tegengaan, is uiteraard weinig te zien. Wel opvallend is dat Android voortaan applicaties automatisch gaat updaten. Op dit moment moeten alle applicaties één voor één geüpdate worden wanneer er nieuwe versies uitkomen. Of een automatische update-oplossing te prefereren is boven een 'update all'-knop valt nog te bezien.

Google heeft op 19 mei een persconferentie gepland. De kans is groot dat het Android 2.2 dan gaat presenteren. Het bedrijf schijnt ook al te werken aan Android 2.3, codenaam Gingerbread.

AndroidPlanet

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord