abonneren

amikasa.com

Verhuisplannen? Toe aan een nieuw interieur? Op Amikasa.com (a mi casa, Spaans voor ‘in mijn huis') kunt u een plattegrond maken van uw huis, om daarna alle kamers in te richten met meubels, behang, et cetera. Daarna kunt u in 3D door het ingerichte huis wandelen om het eindresultaat te beoordelen. We horen u denken: een huis in 3D, dat heb ik wel vaker gezien.
Klopt, al jaren lang zijn er softwarepakketten te koop die precies hetzelfde doen. Toch zijn wij wel blij met Amikasa omdat het helemaal gratis is, het er goed uitziet en bovendien het makkelijk en intuïtief werkt. Er is wel een instructievideo, maar die is niet nodig om aan de slag te gaan. De online gemaakte plattegrond kunt u opslaan op uw eigen pc, of online delen met anderen.

Wel jammer dat op dit moment het aanbod meubels voor de inrichting nog wat mager is. Maar goed, de site is dan ook nog in bèta. Op termijn is het de bedoeling dat u de gekozen meubels, behang, accessoires, kleden, schilderijen, keukens, tafels, et cetera uit Amikasa ook daadwerkelijk kunt kopen via een webshop.

http://amikasa.com/beta/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: