abonneren

Amerika en Rusland staan op sluiting AllofMP3

Amerika en Rusland hebben deze week een gezamenlijk programma opgesteld om piraterij een halt toe te roepen. In het programma wordt uitgebreid gesproken over bescherming van het intellectuele eigendom. EĆ©n van de websites die in het programma genoemd word is AllofMP3.comDe afspraken tussen Amerika en Rusland bevatten onder andere:
  • Bestrijden van cd/dvd-piraterij;
  • Bestrijden van internetpiraterij;
  • Beschermen van pharmaceutische testgegevens;
  • Piraterij en vervalsen afschrikken door sancties;
  • Betere grenscontroles tegen piraterij en vervalsingen;
  • De Russische weten laten conformeren aan die van de WTO;
  • Constante training en samenwerking op deze terreinen.

Rusland heeft ingestemd met de sluiting van illegale websites door de Amerikaanse authoriteiten. Het gaat hierbij vooral om sites die torrents hosten, directe muziekdownloads aanbieden of illegale films en software aanbieden. Eén van de grote voorbeelden die Amerika aanhaalt is AllofMP3.com, dat muziek voor weinig geld aanbiedt zonder drm-versleuteling. Op dit moment is de site nog steeds in de lucht; AllofMP3 heeft al aangegeven de Amerikaanse beslissing voor de rechtbank aan te vechten.

Bron: DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord