abonneren

AMD introduceert nieuwe TV Wonder-producten

Ook na de overname van ATI door AMD blijft de populaire TV Wonder-lijn bestaan. AMD heeft zojuist twee nieuwe producten uitgebracht, de TV Wonder 650 Combo PCIe en de TV Wonder 600 USB. Beide kaarten zijn bedoeld voor het bekijken van tv op de pc.De TV Wonder 650 Combo PCIe maakt gebruik van de populaire Theater 650 Pro-videoprocessor. De kaart is uitgerust met twee tuners, één voor analoge en één voor digitale (dvb-t)-signalen. Op deze manier kan er van één bron worden opgenomen terwijl er naar een tweede kan worden gekeken.
Verder biedt de TV Wonder 650 Combo PCIe ondersteuning voor high definition-uitzendingen, hardwarematige mpeg2-encoding en uitgebreide filtering om het signaal te verbeteren. Zoals de naam van de kaart al zegt is de kaart bedoeld voor een pci-express*1-slot.

De nieuwe TV Wonder 600 USB heeft slechts één tuner aan boord, maar deze tuner kan zowel met analoge als digitale signalen overweg. Over het binnenste van de stick is weinig bekend.

Beide producten zijn compatibel met XP/Vista Media Center en worden geleverd met AMD's eigen Catalyst Media Center software. De Amerikaanse verkoopprijzen zijn $149 respectievelijk $119.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie