abonneren

Amazon Kindle voor pc nu beschikbaar

Kopers van e-books bij Amazon kunnen hun boeken nu op hun pc lezen, zonder een Kindle reader te moeten kopen.Het in oktober aangekondigde pc-programma is nu ter download bij Amazon beschikbaar. Het handige programma is geschikt voor zowel Windows 7, Vista als Xp. Een Mac OSx versie komt er ook. Het programma is gekoppeld aan de Kindle Store die ruim 360.000 digitale boeken bevat. Zo wordt het lezen van e-books ook zonder speciale reader, heel eenvoudig op pc, notebook, netbook of tablet-pc.

Het programma is tijdens de introductie van Windows 7 door Microsoft al gedemonstreerd en bevat ook multitouch bedieningsfuncties, bijvoorbeeld voor het zoomen. In toekomstige versies zal functionaliteit komen om aantekeningen te maken, of om naar woorden of passages te zoeken.

De Kindle e-books zijn nu te lezen op Kindle readers, iPhone, iPod Touch en pc's. Als het straks ook op de Mac kan, wat houdt ons dan nog tegen?

Via: Cnet

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord