abonneren

Amazon introduceert Kindle voor iPhone

Amazon heeft een Kindle-applicatie uitgebracht voor de iPhone. Deze applicatie biedt min of meer dezelfde functionaliteit als Amazon's eigen Kindle 2-reader: het biedt toegang tot 250.000 elektronische boeken, die gemiddeld voor $10 over de virtuele toonbank gaan.De Kindle-applicatie is te downloaden in de Amerikaanse App Store; in de Nederlandse App Store ontbreekt de applicatie vooralsnog. Het is bovendien niet mogelijk elektronische boeken aan te schaffen zonder Amerikaanse creditcard, dus de applicatie is nog niet echt interessant voor Nederlanders.

Wie wél de beschikking heeft over een Amerikaanse creditcard kan zijn lol op. De applicatie geeft toegang tot alle, reeds aangeschafte ebooks in uw Amazon-account en synchroniseert één-op-één met de Kindle. De iPhone houdt dus netjes bij op welke pagina u gebleven bent op de Kindle.

Vanuit de applicatie kunnen nog geen digitale boeken worden aangeschaft, hiervoor moet u bij de website van Amazon zijn. Wel is het mogelijk gratis de eerste hoofdstukken van boeken te lezen. De Kindle-reader zelf is overigens ook gratis te downloaden.

iPhoneClub

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie