abonneren

Amazon Bill Me Later: ''nu kopen, later betalen''

Amazon heeft een nieuwe mogelijkheid uitgerold voor Amerikaanse klanten van de webwinkel: Bill Me Later. Klanten kunnen hun aankopen in meerdere delen afbetalen of ervoor kiezen het bedrag op een later tijdstip te voldoen.Hoewel Bill Me Later wat overdreven lijkt voor een winkel die bekend staat om de verkoop van boeken, zijn er wel degelijk een aantal producten op de sitewaar deze mogelijkheid uitkomst zou bieden. Wat tedenken van een 6.21-karaats diamant met een waarde van $384.000?

Bill Me Later biedt een kredietplan van de CIT Bank, speciaal aangepast aan online aankopen. Bill Me Later is niet exclusief aan Amazon gebonden: al meer dan 700 online retailers maken van deze dienst gebruik. Een gebruiker die van Bill Me Later gebruik wil maken kan dit bij de checkout aangeven en is dan verplicht een aantal privégegevens in te vullen. Na een check op kredietwaardigheid volgt dan een goed- of afkeuring. Natuurlijk wordt er een royale rente berekend: Bill Me Later werkt met een jaarlijks rentepercentage van 20 procent.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord