abonneren

Alternatieve routes

Op de site GPStracks vindt u alle mogelijke routes bij elkaar: ruim 3000 staan er klaar om op uw gps-ontvanger of pnd te installeren. Natuurlijk vindt u er diverse auto- en motorroutes, maar waar GPStracks vooral handig voor is, zijn de vele mountainbike-, fiets-, kano-, skeeler of 4WD-routes.
Leuk voor een dagje uit, waarbij u vooraf kunt zien welke obstakels (zoals slecht asfalt op een skeelerroute) u tegemoet
kunt zien.

Hebt u een interessante route gevonden, dan kunt u deze in Google Maps of Google Earth bekijken, of downloaden in gpxformaat. Een alternatief is gps-wandelingen.nl, waar u wandelingen in heel Nederland vindt. Omdat onder motorrijders het maken van toertochten erg populair is, zijn die tegenwoordig ook als gps-routes te vinden.

Motorrijder Eric Verweij heeft op www.verweijweb.nl ruim 100 routes in Europa en de VS verzameld in gdb-formaat, bedoeld voor Garmin-systemen. Natuurliefhebbers kunnen ook met gpsroutes op pad: Staatsbosbeheer heeft in Nederland meer dan 25 gps-wandelroutes uitgezet (www.staatsbosbeheer.nl).

www.gpstracks.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord