abonneren

AllSync

AllSync is bedoeld om gegevens van vrienden uit je sociale netwerken te synchroniseren met de contacten in je adresboek. Dat is erg handig als je ontbrekende informatie, zoals contactfoto’s of geboortedata, wilt toevoegen.

Er worden maar liefst negen sociale netwerken ondersteund. AllSync oogt meer als een game dan een serieuze app, maar werkt wel naar behoren. Het is vaak nodig om voorzichtig te zijn met synchronisatie, want als het in ‘batch’ misgaat, kost het veel tijd om alles te herstellen. Bij AllSync is dat niet zo, want standaard zal de app alleen ontbrekende informatie toevoegen en niet overschrijven. Dit kun je zelf wijzigen, zoals je ook kunt aangeven welke gegevens je zoal wilt synchroniseren. Na een klik op Sync kies je een bron, bijvoorbeeld Facebook, Twitter of LinkedIn. AllSync zal daarna gegevens downloaden en naar matches zoeken, waarna je nog handmatig aanpassingen kunt doen en tijdens het gehele proces op de hoogte wordt gehouden. Vooral handig is de synchronisatie met contactfoto’s en geboortedata uit Facebook. Echter, telefoonnummers en e-mailadressen kun je niet met Facebook synchroniseren. Zo heeft elk sociaal netwerk overigens weer zijn eigen (privacy-)beperkingen. De ontwikkeling van de app moet daarom een hele uitdaging zijn geweest.

iPhone, iPad; € 1,60

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord