abonneren

Alle HTC-toestellen van eerste helft 2010 gelekt

De heren van Android and Me hebben naar verluidt een roadmap van HTC in handen gekregen. Hierop is te zien welke smartphones de Taiwanees in 2010 op de markt wil zetten. Het gaat om acht smartphones in vier categorieƫn: design/lifestyle, performance, productivity en social.In de eerste categorie, design/lifestyle, kunnen we twee toestellen verwachten. De Legend trapt af in maart 2010, opgevolgd in juni 2010 door de Salsa. De Legend kan gezien worden als opvolger van de huidige Hero, de Salsa krijgt een qwerty-toetsenbord mee. Beide toestellen zijn voorzien van Android.

De performance-lijn krijgt de meest krachtige Android-smartphone tot zijn beschikking: de Bravo. Deze smartphone krijgt een 3,7-inch capacitief oled-scherm en een 1 GHz Qualcomm Snapdragon-cpu. In Amerika zal dit toestel uitgebracht worden als de Passion; de verwachte introductie is in januari.

De social-categorie bestaat uit de Tide (april 2010) en de Buzz (mei 2010). Deze Android-toestellen zijn uitgerust met Twitter- en Facebook-clients en HTC kennende zullen deze diensten naadloos met de overige Android-applicaties geïntegreerd zijn.

In de productivity-categorie vinden we de enige Windows Mobile 6.5-smartphones van HTC. Er komen drie verschillende toestellen, de Photon (april 2010), Trophy (mei 2010) en Tera (onbekend).

Foto's en specificaties van de smartphones zijn te vinden op Android and Me.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie