abonneren

Alice samen met XS4ALL beste provider

Alice biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de maandelijkse test van internetproviders van de Consumentenbond. Samen met XS4ALL staat Alice nu op de eerste plaats. XS4ALL staat daar nu al voor de zesde keer op rij.XS4ALL is nog net niet van zijn troon verstoten en moet deze nummer één positie nu delen met Alice. De kwaliteit van internet-telefonie (8,1) en de algemene tevredenheid (7,8) worden goed beoordeeld. Alice heeft verbeteringen geboekt in het oplossen van storingen, waarover de Consumentenbond positief is.
XS4ALL scoort nog op kwaliteit internet (8,3) en algemene tevredenheid (8,2) het hoogst van alle providers.

De Consumentenbond test maandelijks aanbieders van internet en telefonie. Het providermonitor onderzoek is gehouden onder het consumentenpanel dat ruim 7000 leden telt. De uitslag van de Providermonitor is gebaseerd op meningen en ervaringen van consumenten. Centraal staan de kwaliteit van diensten (internet en bellen), storingen, service en de manier waarop telefonie- en internetproviders met problemen omgaan.

Bron: XS4all, Alice

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord