abonneren

AirBeam

AirBeam is een applicatie waarbij je één iApparaat als een camera gebruikt en een ander als een monitor. Handig wanneer je meer dan één iApparaat in je bezit hebt. Zie AirBeam als een vervanging voor een babyfoon of een manier om je voordeur in de gaten te houden als je bezoek of een pakketje verwacht.

Het idee is dat je twee iApparaten op hetzelfde wifi-netwerk met elkaar in verbinding stelt. De ene dient als camera, de andere als monitor. Het instellen van AirBeam is eenvoudig: open de applicatie op beide apparaten en selecteer ‘monitor’ op de ene en ‘camera’ op de andere. Wij proberen dit uit door een iPhone in de keuken te zetten als katcamera, de iPad gaat als monitor mee naar de slaapkamer. En inderdaad: we zien onze kat vrolijk in huis ronddartelen en uit zijn bak eten. Amusant, maar verder niet erg praktisch. Als babyfoon zien we meer nut. Je installeert een iPhone of iPod touch als camera in de babykamer en houdt zo een oogje in het zeil. Heb je meerdere iApparaten in je bezit, dan kun je ook meerdere camera’s in het oog houden met AirBeam (of één camera op meerdere apparaten bekijken).

Airbeam, iPhone, iPad; €3

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord