abonneren

Advertorial: Alles leren over 3D-printen tijdens de 3D-Print Experience

3D-printen wordt wel eens 'de belangrijkste uitvinding sinds de drukpers' genoemd. Binnenkort printen we misschien wel nieuwe meubels of keukengerei direct in ons huis. Even de computer opstarten en vo├Čla! NIeuwe uitvindingen, gepersonaliseerde producten, 3D-printen biedt ongekende mogelijkheden. Hoog tijd dus om eens serieus te kijken naar 3D-printen, en dat gebeurt tijdens de 3D-Print Experience, 14 en 15 juni in Haarlem.

Tijdens deze beurs kan iedereen, van publiek tot bedrijf, kennis maken met de vele mogelijkheden die 3D-printen biedt. Zo zijn er workshops te volgen waarin alles wordt uitgelegd over het printen, voor zowel beginners als gevorderden. Ook zijn er interessante demonstraties te volgen. Wat dacht u van bijvoorbeeld een zelfscan, waarbij een 3D-printer een miniatuur maakt van uzelf?

De 3D-Print Experience vindt plaats op 14 en 15 juni op het terrein van de 3D Makers Zone in Haarlem. Alle informatie over het evenement is te vinden op www.3DPXP.com, waar u zich ook kunt registreren. Hopelijk tot ziens!

De redactie van PCMweb was niet betrokken bij het maken van dit artikel.

Geschreven door: advertorial-0 op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: advertorial

Laatste reactie