abonneren

ADV: Microsoft Office 365 nu 2 maanden gratis te proberen

Werkt jouw bedrijf al in de cloud? Een moderne onderneming geeft haar medewerkers de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken, vanaf hun favoriete apparaat. Hiermee kun je niet alleen de productiviteit verhogen maar ook de samenwerking in teams vereenvoudigen. Met Office 365 van IS (internedservices) Group kun je alles wat je op kantoor doet nu ook onderweg doen. Geen gedoe meer met lastige bestandsdeling, dure licenties en software-updates.

Overal werken

Microsoft Office 365 is hét pakket voor de moderne onderneming. Alle programma’s zoals Word, Outlook en PowerPoint kunnen op meerdere devices worden gebruikt en ook lokaal worden geïnstalleerd. Op kantoor beginnen aan een document en deze onderweg in de trein op de tablet nog even bijwerken? Samen met een collega aan hetzelfde document werken? Bestanden delen en online vergaderen? Met Office 365 is dat een fluitje van een cent. Altijd en overal werken is eindelijk binnen handbereik. Bovendien kun je eenvoudig je bestanden online opslaan, veilig en eenvoudig.

1. E-mail, agenda en Office op elk apparaat (pc, mac, telefoon, tablet)
2. Realtime samenwerking van uw medewerkers door bestanden delen en online vergaderingen
3. Nooit meer betalen voor upgrades
4. 24/7 Volledig Nederlandse ondersteuning

 

 

Twee maanden gratis proberen

Microsoft Office 365 bevat dus alles wat je mag verwachten van een modern kantoorsoftwarepakket, inclusief alle voordelen die de cloud biedt. Voor ultiem gemak neem je de dienst af via een certified reseller van Microsoft. IS Group, de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT- en cloud solutions, biedt Office 365 nu aan met 24/7 Nederlandstalige support en twee maanden gratis proberen. Start je gratis proefperiode vandaag nog!

 

 

Geschreven door: advertorial-0 op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: advertorial

Nieuws headlines

Laatste reactie