abonneren

Adobe Photoshop Elements 8 en Premiere Elements 8

Adobe presenteert nieuwe versies van de twee populaire programma's voor het bewerken van foto's en video: Photoshop Elements 8 en Premiere Elements 8. Beschikbaar als afzonderijke pakketten of als bundel. De nieuwe versie heeft slimme hulpmiddelen met ingebouwde intelligentie voor het automatisch analyseren en bewerken van foto's en video's.Er is een sterk verbeterde organiser die zowel foto's als video's verzamelt en organiseert, waar vanuit de bewerkingen met Photoshop of Premiere kunnen worden gestart. De software kan gezichten herkennen en beeldmateriaal op basis hiervan selecteren.
Verder is er de synchronisatiefunctie om bestanden over meerdere computers automatisch te synchroniseren.

Intelligente functies als gezichtsherkenning belichtingsverbeteringen en automatische verbeteringen. Voor video zijn er functies voor het automatisch samenstellen van videomontages. Adobe Photoshop Elements 8 en Adobe Premiere Elements 8 voor Windows zijn als bundel te koop voor 149 euro inclusief BTW.  Los kost het 99 euro.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord