Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Adobe Media Player 1.0 geïntroduceerd

Adobe is van plan Flash-content uit de internetbrowser te halen en naar de desktop te brengen via Adobe Air. De Adobe Media Player zal een onmisbaar onderdeel in deze strategie worden. De tool kan Flash-films afspelen en zorgt ook voor content delivery.De Adobe Media Player heeft een betafase van een jaar doorlopen en wordt inmiddels door een aantal grote bedrijven gebruikt, waaronder CBS, MTV en Hulu.De Adobe Media Player kan gezien worden als de 'desktop'-versie van de Adobe Flash Player, die gebruikt wordt in browsers.

Wat vooral interessant is aan de Adobe Media Player voor deze bedrijven is dat ze complete controle over de aangeboden content kunnen uitoefenen, dus ook over advertenties die in de applicatie worden getoond. De tool moet ook veel interactiever worden dan zijn internetbroertje, zodat een 'rijkere' kijkervaring geboden kan worden.

Wie Adobe's Air al geïnstalleerd heeft kan de Adobe Media Player probleemloos binnenhalen. Het pakket weegt slechts 1.4 MB.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie