abonneren

Adobe lanceert presentatiedienst

Adobe is een online presentatiedienst gestart via Adobe Labs. Daarbij wordt voortgebouwd op Adobe Buzzword en Adobe ConnectNow. Met Acrobat.com Presentations kan iedereen dank zij Flash een online presentatie maken met een professionele uitstraling. De applicatie bevat hulpmiddelen en opmaakprofielen om aantrekkelijke visuele elementen toe te voegen, onder meer vooraf gedefinieerde kleurencombinaties en een intelligente manier om beelden te integreren.
Daarnaast bevat de applicatie grafische hulpmiddelen voor het maken van diagrammen en het toevoegen van effecten.

Gebruikers kunnen hun presentaties daarnaast aankleden met visuele effecten, diaovergangen en geïntegreerde video's die voor iedereen met Adobe Flash Player toegankelijk zijn. Adobe Flash Player is op meer dan 98 procent van de desktops met internetverbinding geïnstalleerd.

De presentatie kan desgewenst ook geëxporteerd worden naar PDF. Vooralsnog is de dienst gratis te gebruiken. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord