abonneren

Adobe komt met Nederlandstalige Bèta Lightroom

Adobe introduceert de publieke Bèta's van Photoshop Lightroom 2.3 en Photoshop Camera Raw 5.3. De nieuwste versie van Lightroom is ook in het Nederlands beschikbaar. De ‘release candidate'-versies zijn te downloaden op Adobe Labs via labs.adobe.com. De Bètaversies hebben de naam ‘release candidate' gekregen, omdat ze al grondig getest zijn, maar nog additionele feedback kunnen gebruiken van de Adobe-community voordat de officiële versies geïntroduceerd worden.

Beide Bètaversies bieden camera RAW-ondersteuning voor de Nikon D3X en Olympus E-30. Daarnaast biedt de Lightroom 2.3 Bèta een oplossing voor een geheugenlek die sommige klanten hebben aangetroffen in Lightroom 2.2.

Adobe biedt Lightroom in de nieuwe versie aan in acht nieuwe talen, waaronder Nederlands, Italiaans, Portugees, Spaans, Zweeds, Koreaans, Chinees (vereenvoudigd) en traditioneel Chinees. De Bèta van Lightroom 2.3 is beschikbaar op Adobe Labs in de huidige en de hierboven genoemde talen. Adobe stelt feedback vanuit de community erg op prijs.

Feedback kan worden gegeven op het forum van de Adobe User Group.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie