abonneren

Adobe introduceert publieke beta van Lightroom 2.0

Adobe Lightroom 2.0 is inmiddels aanbeland in een publieke betafase. De software bevindt zich nog in een vroeg stadium en Adobe raadt het dan ook af deze software in een productieomgeving te gebruiken. Wie echter alvast wil spelen met de nieuwe features kan de beta vast downloaden.In Lightroom 2.0 is er het een en ander vernieuwd, zoals ondersteuning voor meerdere monitoren, de mogelijkheid gelocaliseerde correcties te maken en verbeterde tools voor het beheer van foto's. De publieke beta draait naast Lightroom 1.3.1 en zal niets aan deze installatie veranderen.
Wel waarschuwt Adobe dat correcties die in de publieke beta aan foto's worden gemaakt niet noodzakelijkerwijze door de final-versie van 2.0 worden opgepikt. De publieke beta kan 30 dagen worden gebruikt door mensen die nog geen Lightroom-gebruiker zijn. Bestaande Lightroom-gebruikers kunnen hun serienummer gebruiken om de publieke beta te gebruiken tot het einde van de betafase. Release notes zijn hier te vinden, de publieke beta zelf kan op deze plek worden gedownload.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord