abonneren

Adobe herstructureert en voegt afdelingen samen

Adobe gaat een aantal bedrijfstakken samenvoegen om zo het bedrijf te kunnen herstructureren. Adobe wil graag de bedrijfsonderdelen 'pc', 'mobiel' en 'consumer electronics' onder één dak hebben. Er zullen dit jaar een aantal mensen afzwaaien binnen Adobe, terwijl anderen van functie veranderen.De grootste verandering is dat de Mobile and Devices Business Unit (MDBU) samengevoegd zal worden met Adobe's Experience and Technology Group. Deze laatste wordt geleid door Kevin Lynch, één van de hoogste personen binnen Adobe.
Op 1 mei zal het huidige hoofd productmanagement, Gary Kovcas, een promotie krijgen naar vice president van Adobe. Het bedrijf benadrukt dat de herstructurering niet ten koste gaat van banen.

DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord