abonneren

Adobe: Flash op de iPhone is niet zeker

Het nieuws dat Adobe zou werken aan een Flash-plugin voor de iPhone is onjuist. Het bedrijf heeft gereageerd op de berichtgeving in de media van de laatste dagen. Adobe benadrukt erg graag een Flash-plugin te willen maken, maar dat dit onmogelijk is zonder medewerking van Apple.Apple heeft deiPhone SDK uitvoerig onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat de SDK niet toereikendis voor het zelfstandig ontwikkelen van een Flash-plugin.
Met andere woorden, Apple zal moeten bijspringen om Flash mogelijk te maken en Adobe heeft nog geen signaal van Apple gekregen dat hier interesse in is. Apple zit zelf niet echt te wachten op Flash: het bedrijf heeft Google zover gekregen dat het alle YouTube-video's in het h264-formaat aanbiedt, in plaats van Flash. Apple weigert verder enig commentaar.

Digital Trends

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord