abonneren

Adobe Creative Suite 4 lanceert volgende week

Adobe heeft bevestigd dat de introductie van Creative Suite 4 volgende week plaats zal vinden. Dit ondanks een paar compatibiliteitsproblemen die recentelijk opgedoken zijn in de laatste betaversie van Adobe's softwarepakketten.
Volgens Adobe hebben hun partners tijd genoeg gehad dit te verhelpen.

Adobe CS4 zal ondersteuning bieden voor JavaScript-extensies en bestaande JavaScript-bibliotheken, waardoor extensies de toegang hebben tot databases en webmanagementtools. Helemaal vlekkeloos schijnt dit nog niet te werken wanneer er gemigreerd wordt vanaf bestaande CS3 MXP-extensies. Adobe wijst hiervoor naar zijn partners, terwijl de partners claimen dat Adobe niet voldoende ondersteuning geeft. 

Hoe dan ook: CS4 zal volgende week beschikbaar komen en dat is goed nieuws voor Adobe. Het gaat sowieso financieel gezien al niet slecht: het derde kwartaal ziet een omzet die $1 miljoen hoger uitvalt dan begroot, 4 procent meer dan vorig jaar. Voor het vierde kwartaal wordt nu een omzetverhoging van maar liefst 6 procent verwacht, vooral door de introductie van CS4.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord