abonneren

Administratie uitbesteden

Als je een (beginnend) zelfstandige ondernemer vraagt naar de minst leuke kant van het werk, dan is het antwoord vaak: de administratie. Het verzamelen van bonnetjes, het bijhouden van alle inkomsten en uitgaven, het is voor sommigen bijna een dagtaak.Extra hulp komt van Scoopville, een online dienst die je helpt bij het maken van kostenrapportages, timesheets, debiteurenbeheer en facturatie.
Scoopville biedt drie services aan: ScoopAdmin, ScoopDesk en ScoopAct. De eerste is het ‘boekhoudpakket', waar je facturen kunt maken en je uren bij kunt houden. De tweede is een expertnetwerk, waar je terecht kunt met fiscale en financiële vragen en waar ook standaard contracten en voorbeeldbrieven staan. De derde dienst, ScoopAct, is een forum waarop je contact kunt leggen met andere zelfstandige ondernemers. Iedere dag stuur ScoopVille backups van de database, zonder installatie van software.

Let wel, het gaat hier niet om een compleet boekhoudpakket. Scoopville helpt alleen met het organiseren van je eigen administratie wat een hoop gedoe in Word en Excel scheelt. Wel blijft het noodzakelijk een administratiekantoor in te schakelen voor het maken van bijvoorbeeld de V&W Balans rapportage.
Maar goed, de meeste zzp'ers kunnen alle hulp gebruiken - en dan hebben we het grootste voordeel nog niet eens genoemd - de dienst is geheel gratis.

www.scoopville.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord