Acer presenteert 2 nieuwe Iconia Tablets

Op de Computexbeurs in Taiwan heeft Acer vandaag twee nieuwe Iconia tablets gepresenteerd. Acer presenteerde daarna ook nog de nieuwe ‘gametablet’.

De Iconia tablets: de Iconia One 7 B1-760HD en Iconia One 8 B1-830 hebben veel overeenkomende eigenschappen. De apparaten hebben allebei Android 5.1 Lolllipop als besturingssysteem en maken gebruik van dezelfde MediaTek processors. Verwacht wordt wel dat de Iconia One 8 B1-830 goedkoper zal zijn dan zijn voorganger omdat de Iconia One 8 gebruik maakte van een Intel-processor.

Iconia One 7 B1-760HD

De Iconia One 7 B1-760HD heeft een 7-inch beeldscherm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast heeft de tablet een stevigere achterkant waardoor er meer grip is.  Wat de nieuwe tablets moeten gaan kosten en wanneer ze in de winkel liggen, maakte Acer niet bekend. 

Iconia One 8 B1-830

Van de Iconia One 8 B1-830 zijn geen specificaties bekend gemaakt. Volgens de geruchten heeft deze tablet een stylus touchscreen. Een stylus touchscreen zorgt ervoor dat je met behulp van een pennetje kan schrijven en tekenen op het scherm.

Gametablet

Verder werd er nog een klein beetje informatie verstrekt over de ‘gametablet’. De Predator 8 Android Gaming tablet moet ervoor zorgen dat gamen weer intens wordt. De enige informatie over de inhoud van de tablet was dat de tablet over een Intel Atom X7 processor beschikt. Er werd eerder al gesuggereerd dat de gametablet een Intel-processor zou bevatten en dat is nu door Acer bevestigd. 

Geschreven door: Casper Paans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: tablets