abonneren

Acer komt met 7 inch tablet-pc

Acer toonde een 7-inch tablet-pc samen met andere mobiele producten als e-readers, smartphones en all-in-one pc's op een presentatie in Beijing in China.De tablet die Acer CEO Gianfranco Lanci liet zien, houdt het midden tussen een tablet en een e-reader, maar wel met kleurenscherm en een qwerty-toetsenbordje eronder.
Het apparaat gebruikt Android als besturingssysteem, en draait op een 1 Ghz Snapdragon processor van Qualcomm. Deze tablet zou in het laatste kwartaal van dit jaar uit moeten komen.

Een ander apparaat dat Acer introduceert is de LumiRead. Deze e-reader lijkt veel op getoonde tablet maar heeft een 6-inch monochroom scherm met een toetsenbordje, 2GB geheugen en een microSD kaartslot. Beide apparaten zouden zowel wifi als 3G meekrijgen om met de buitenwereld te communiceren.

Als derde mobiele gadget is er de Acer Stream smartphone. Een Android 2.1 toestel met 3,7-inch amoled touchscherm, en 1 GHz Snapdragon. De 5-megapixel camera kan ook 720p video opnemen en er is een hdmi-uitgang voor het afspelen. Modern is deze Acer smartphone zeker met 7.2 Mbps HSPA (3,5G), wifi 11n, 2 GB opslag, gps, upnp en dlna. Verkrijgbaarheid en prijs van dit moois is nog niet bekend.

Via: Digitimes

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie