abonneren

Abbyy Finereader 11 (8): Vertrouwelijke fragmenten verwijderen

Soms bevat een document vertrouwelijke passages die geheim moeten blijven. Met Abbyy FineReader 11 is het heel gemakkelijk om eenvoudige bepaalde passages uit een document uit te wissen.

Soms bevat een document vertrouwelijke passages die geheim moeten blijven. Met Abbyy FineReader 11 is het heel gemakkelijk om eenvoudige bepaalde passages uit een document uit te wissen. Scan een document en klik vervolgens in het venster Afbeelding op Afbeelding bewerken. De Afbeeldingseditor zal automatisch openen.

Klik in de rechterkolom op Gummetje. Plaats de cursor in de linkerbovenhoek van de passage die je wilt wissen. Houd de linkermuisknop ingedrukt en beweeg naar de rechteronderkant van de passage. Het gedeelte dat je hebt geselecteerd, wordt automatisch gewist. Ga naar Bestand, Document opslaan als. Je hebt nu de beschikking over een document met een gewiste passage. Sterk punt van Abbyy FineReader 11: de functie Gummetje kun je ook inzetten bij bestaande pdf-documenten. Het is een fluitje van een cent om een stuk tekst of afbeelding in een bestaand pdf-document onzichtbaar weg te poetsen.


Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Algemeen

Tags: finereader

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord