Aankondiging voor extensies in Edge lekt per ongeluk uit

Als je net als wij met smart zit te wachten op de extensies in Edge, dan moet je nog heel even geduld hebben. Volgens een uitgelekte site verschijnen de plugins voor de browser 'begin 2016'.
Dat ontdekte een Twitter-gebruiker, h0x0d, nadat hij per ongeluk op een website van Microsoft terecht kwam die niet online had moeten staan.


Aankondiging

Op de site staat een aankondiging van Microsoft, waarin het bedrijf stelt dat er 'eindelijk extensies voor Edge zijn'. Het gaat om een pagina die waarschijnlijk pas online komt als de extensies er echt zijn.

Reddit

In de aankondiging staan voorlopig alleen nog de extensies voor Reddit en Pinterest. Later moeten er nog meer extensies beschikbaar komen, maar hoeveel dat er tijdens de lancering zijn is niet bekend.

Uitgesteld

Edge is de nieuwe browser in Windows 10, maar het programma heeft nog steeds geen ondersteuning voor extensies. De browser werd weliswaar al in mei uitgebracht, maar Microsoft stelt de komst van de extensies constant uit. Volgens de laatste uitspraken van Microsoft moeten de extensies 'begin 2016' beschikbaar komen.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: edge, browser, extensies, plugins