abonneren

Aanbiedingen vergelijken

Wat zegt u, krijgt u nog steeds reclamefolders in uw brievenbus? Dat is zo vorige eeuw! Alle bedrijven staan te trappelen om u via nieuwsbrieven en online folders u op de hoogte te houden van hun aanbiedingen.
Dat scheelt weer oud papier!

Er zijn genoeg sites die een overzicht bieden van alle folders, gerangschikt per categorie (Computer, Bouwmarkt, Supermarkt, Drogisterij, etc).  Bijvoorbeeld Reclamefolder, Folderz, Folderplaats, Folderaar en Kortingzoeker. Groot nadeel alleen is dat het niet mogelijk is in de aanbiedingen zelf te zoeken. Gelukkig is er een site waar dat wel kan: Voordeelmuis. Een waarschuwing vooraf: laat de lay-out van de site u niet afschrikken!

Bij Voordeelmuis kunt u zoeken in álle aanbiedingen uit alle actuele folders van winkels in Nederland. U kunt zoeken op winkelnaam, categorie, trefwoord en zelfs op plaatsnaam. Wilt u meer weten over een aanbieding, dan kunt u direct doorklikken naar de winkel. Handig is dat er onder de gevonden producten ‘gerelateerde categorieën, winkels en trefwoorden' staan. Zo kunt eenvoudig doorklikken naar verwante zoektermen.

Makkelijk: u kunt uw favoriete aanbiedingen opslaan of gebruik maken van het Aanbieding Alarm: deze wekelijkse e-mail bevat alleen die aanbiedingen waarin u geïnteresseerd bent.

Wilt u vooral besparen op boodschappen, dan is Yenom (Money, maar dan achterstevoren) een handige site om achter de hand te houden. Ze claimen de grootste vergelijkingssite in Nederland te zijn voor supermarkt- en slijterijaanbiedingen. Wekelijks zetten ze alle aanbiedingen van supermarkten op een rij. Op het moment van schrijven zijn dat er 1232. Leuk: komt u een interessant aanbod tegen dan kunt u het product aan uw Boodschappenlijstje toevoegen, dat u dan later kunt printen en meenemen naar de winkel.

Jammer alleen van Yenom dat het niet mogelijk is te zoeken in een aantal supermarkten, nu krijgen we álle aanbiedingen te zien, ook al is deze winkel helemaal niet in onze buurt aanwezig.

Wat we het liefst zouden willen is er echter nog steeds niet: een site waar je invult welke merken tot de ‘standaard' boodschappenlijst behoren, waarna je een mailtje krijgt als het betreffende product in de aanbieding is. Als we deze site hebben gevonden, dan bent u de eerste die het hoort!

www.voordeelmuis.nl

www.yenom.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: