abonneren

‘'Twitter is niet te koop''

De populaire microblogdienst Twitter is niet te koop. Dit zegt Biz Stone, één van de oprichters van Twitter.Stone deed de mededeling in de Amerikaanse tv-show The View. Presentatrice Barbara Walters vroeg aan Stone of het waar is dat Twitter te koop staat.De laatste weken doen geruchten de ronde dat Google, Microsoft en Apple de microblogdienst willen kopen. Stone antwoordde met een resoluut "nee". Volgens Stone zijn ze net gestart met Twitter, de dienst is amper twee jaar oud, en er moet nog veel gedaan worden.

Sinds Twitter een bod van $500 miljoen door Facebook afwees, wordt er druk gespeculeerd over welke internetgigant de microblogdienst zal overnemen.
Twitter is een gratis online dienst waar mensen korte berichtjes, van maximaal 140 leestekens, op kunnen plaatsen zodat vrienden en kennissen op de hoogte blijven van de dagelijkse activiteiten van de Twitteraar.

Volgens Nielsen Online had Twitter in februari meer dan zeven miljoen unieke bezoekers. Vorig jaar februari had de microblogdienst nog maar 475.000 unieke bezoekers. Twitter hoopt dit jaar winst te maken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie