abonneren

‘'Apple lanceert Snow Leopard op 8 juni''

Volgens de Baltimore Sun zal Apple zijn nieuwe besturingsssysteem Snow Leopard op 8 juni lanceren. De lancering zal volgens de krant gelijkvallen met de opening van het Moscone conferentiecentrum.Het Moscone conferentiecentrum wordt door Apple vaak gebruikt als locatie voor zijn World Developers Conference (WWDC). Het toeval wil dat het conferentiecentrum van 6 tot 12 juni zijn officiële opening viert en dat net in die periode het centrum is afgehuurd voor een grote zakelijke bijeenkomst. Apple hield in 2007 en 2008 in dezelfde periode zijn WWDC in Moscone.
Vorige jaar bevestigde Apple tijdens de WWDC dat de update voor Mac OS X de opvolger Snow Leopard zal zijn. Vorige jaar was het grote nieuws de 3G-versie van de iPhone.

Microsofts is druk bezig de laatste hand te leggen aan zijn Windows 7 besturingssysteem. Rond 10 april zal de volgende RC-versie van Windows 7 uitkomen. Analisten verwachten dat Microsoft alle code voor Windows 7 tussen juni en juli zal afhebben.

Dit jaar maken we de lancering mee van twee belangrijke nieuwe besturingssystemen. We zijn benieuwd wie er als winnaar uit de bus zal komen; Apple's Snow Leopard of blijft Microsoft met Windows 7 de dominante marktleider. Ook zijn veel analisten benieuwd of Apple-baas Steve Jobs aanwezig zal zijn bij de lancering van Snow Leopard. Jobs is ziek, maar niemand weet precies hoe ziek hij is. Apple houdt dit geheim om aandeelhouders niet in paniek te brengen. Indien de Baltimore Sun gelijk heeft dan zullen we op 8 juni zien hoe ziek - of gezond - Steve Jobs eigenlijk is.


Bron: www.computerworld.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie