abonneren

4G-internet ook voor KPN- en Hi-klanten in buitenland

KPN gaat haar klanten ook van 4G-internet voorzien in het buitenland. Het bedrijf stelt de hogere snelheid als eerste beschikbaar in Noorwegen en Frankrijk.

De 4G-snelheid wordt beschikbaar gemaakt voor KPN- en Hi-klanten die ook in Nederland een 4G-abonnement hebben. In beginsel wordt 4G aangeboden in Frankrijk en Noorwegen, maar het telecombedrijf hoopt in de loop van 2014 het aantal landen waar 4G voor KPN-klanten beschikbaar is, uit te breiden.

In februari kan bijvoorbeeld al in Groot Brittannië, delen van Polen, in Spanje en de Verenigde Staten gebruik worden gemaakt van 4G. Later komen daar onder meer ook Denemerken, China, Brazilië en Kroatië bij.

Kosten
De kosten voor het gebruik van 4G zijn in het buitenland gelijk aan de tarieven die in Nederland voor 2G- en 3G-internet worden gerekend. Daarnaast biedt KPN ook speciale 4G internetbundels aan voor het buitenland.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: 4g, Roaming, 3g

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord