abonneren

3G iPhone wordt op 9 juni gepresenteerd

Het is inmiddels vrijwel zeker dat Steve Jobs op 9 juni de opvolger van de iPhone gaat aankondigen. Het nieuwe model, dat door iedereen als de '3G iPhone' wordt aangeduid, zal sneller internet ondersteunen en voorzien zijn van firmware 2.0. Meer details zijn niet bekend.Op 9 juni is de grote keynote speech van Apple's WWDC. Precies een jaar geleden introduceerde Steve Jobs hier de iPhone, nu lijkt hij de opvolger ervan te gaan presenteren.
Gizmodo claimt dat de nieuwe iPhone meteen na de aankondiging al verkocht gaat worden; in ieder geval in Amerika, andere landen zouden spoedig hierna volgen. Andere sites houden een slag om de arm en noemen 29 juni als de datum waarop de 3G iPhone daadwerkelijk verkrijgbaar is.

Apple stopt vermoedelijk met 'exclusieve' providers. In principe staat het elke provider vrij de iPhone aan te bieden en een eigen bedrag voor de telefoon te vragen, afhankelijk van het gekozen abonnement. De iPhone komt nu waarschijnlijk ook in Nederland terecht, waar in ieder geval T-Mobile de telefoon in zijn assortiment op zal nemen. Wanneer T-Mobile de 3G iPhone gaat aanbieden is niet duidelijk, maar volgens geruchten zou het om 'augustus' gaan.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord