abonneren

3d-printers zakken onder de $5000-grens

3d-printers bestaan al weer een tijdje, maar de kans dat u ze bij mensen op de werkkamer aantreft is nogal klein gezien de hoge prijzen. Desktop Factory is van plan om een 3d-printer op de markt te zetten voor een betaalbare $5000.3d-printers kunnen 3d-modellen printen door lagen nylon op elkaar te 'printen'.
Dergelijke printers zijn vooral in gebruik door doctors, tandartsen, architecten en het leger. Door de lage prijs die Desktop Factory voor de printers wil vragen komen de printers ook eindelijk in het consumentenbereik. Ook het 'print'-materiaal zelf zal niet al te duur zijn: $0.50 per kubieke inch.

De Desktop Factory 3D, zoals de printer gaat heten, meet 60 bij 50 bij 50 centimeter en kan objecten printen tot 13 x 13 x 13 centimeter.

DailyTech

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord