abonneren

3D en foto-navigatie in nieuwe nüvi's van Garmin

Niet in Berlijn op de IFA, maar gewoon in het Utrechtse Houten heeft Garmin de nüvi 7x5 serie geïntroduceerd. Het apparaat heeft een aantal nieuwe mogelijkheden, waarvan het 3-D stadsbeeld en foto-navigatie toch wel de opvallendste zijn.3-D navigatie met rijbaanassistentgeeft bestuurders een duidelijk beeld van wat voor hen op de route ligt, inclusief richtingborden en pijlen die de juiste rijbaan aanduiden. In een aantal gebieden wordt zelfs een 3-D beeld van de bebouwing en het omliggende terrein gegeven met daarbij de mogelijkheid om op het scherm 'rond te kijken'.

Met de nieuwe fotonavigatie-functie is navigeren supereenvoudig. Op de website van Garmin staan vele tienduizenden foto's met geografische locatie-informatie, die gedownload kunnen worden naar de nüvi. Hiermee kan direct naar een bestemming genavigeerd worden door simpelweg op de nüvi een foto - van bijvoorbeeld De Efteling - te kiezen.

Het kaartmateriaal dat gebruikt wordt is CityNavigator.

Er zijn verschillende modellen; de goedkoopste (de nüvi 755T Europa) kost €369,-.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord