abonneren

2K reageert op negatieve BioShock-berichtgeving

Het spraakmakende spel BioShock heeft te kampen met negatieve berichtgeving. Zo kwamen gamers met een breedbeeldscherm erachter dat het beeld simpelweg afgesneden werd en kan het spel maar tweemaal geĆÆnstalleerd worden op de computer. 2K heeft nu actie ondernomen.Gebruikers waren geschockeerd toen ze merkten dat BioShock maar op twee verschillende hardwareconfiguraties geïnstalleerd kan worden, waarna installatie onmogelijk wordt. Een drastische wijzinging in pc-hardware geldt ook als een nieuwe hardwareconfiguratie.

2K is snel op de negatieve berichtgeving ingesprongen en heeft nu een veranderde strategie gekozen: het "5 by 5 plan", wat inhoudt dat de game op vijf verschillende computers en per computer vijfmaal geïnstalleerd kan worden. Een 'revoke application' moet de huidige limiet omzetten naar het nieuwe plan.

Ook heeft 2K beloofd met een patch te komen waardoor breedbeeldgamers méér te zien krijgen in plaats van minder in vergelijking met 4:3-monitoren. Ook Xbox 360-gebruikers zullen van deze patch gebruik kunnen maken. Een onofficiële patch voor de pc-versie is overigens al gemaakt door Racer_S.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie