abonneren

27-inch iMac verder vertraagd

De 27-inch Apple iMac blijft een zorgenkindje voor Apple. Defecte schermen, niet bootende systemen, grafische weergavefouten en gele schermen zorgen ervoor dat de levertijd van het 27-inch bakbeest steeds verder verlengd wordt.
Inmiddels is de levertijd omhoog gekropen tot drie weken.

De 27-inch iMac is een klapper voor Apple, want in het vierde kwartaal voerde het systeem alle verkooplijsten aan. Wie geen problemen ondervindt met zijn iMac is meteen verliefd op het design. Helaas ligt het percentage klanten dat wél problemen ondervindt erg hoog. Aanvankelijk was de levertijd voor de 27-inch iMac minder dan een week. Toen bekend werd dat er aanzienlijke problemen met de grafische kaart waren, rekte Apple de levertijd op tot twee weken. Inmiddels komen er steeds meer klachten binnen over het beeldscherm, dat een oneven gele tint vertoont. De levertijd is inmiddels verder verhoogd naar drie weken.

Hoewel Apple een patch voor de problemen met de grafische adapter (ATI Radeon HD 4850) uitgegeven heeft, beweren veel mensen dat deze patch de problemen niet oplost.

DailyTech

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie