abonneren

140 tekens te veel voor sommige beroemdheden

Vooral in Amerika heeft het aantal beroemdheden dat Twittert een gigantische groei doorgemaakt. Maar zoals bij wel meer dingen op het internet is niet alles wat het lijkt...Voor veel sterren is namelijk het af en toe posten van maximaal 140 tekens te veel werk.
Zo wordt de Twitter-pagina van rapper 50 Cent bijgehouden door zijn webmaster Chris Romero, plaatste Britney Spears een advertentie waarin ze iemand vroeg die haar kon helpen bij het creëren van content voor haar Facebook- en Twitter-pagina en heeft rapper Kanye West zelfs twéé mensen ingehuurd om voor hem te Twitteren. Ook president Obama heeft mensen in dienst die zijn Twitter bijhouden.

Veel sterren zullen er echter niet voor uitkomen dat hun Twitter-pagina door imand anders wordt bijgehouden. Veel meer dan reguliere blogs en webpagina's wordt Twitter namelijk gezien als een manier om echt contact met elkaar te hebben - en die droom willen ze hun fans niet onthouden.

Wel echt schijnt overigens het Twitter-account van muzikant John Mayer te zijn. Actrice Jennifer Friends Aniston maakte het naar verluidt uit met hem nadat hij geen tijd voor haar had, maar wél tijd om vrijwel doorlopend te Twitteren.

Ook het account van basketbalster Shaquille O'Neal (met ruim 435.000 volgers) is echt. Shaquille laat zich laatdunkend uit over sterren die anderen het werk laten doen. "We hebben het over 140 lettertekens. Als je dáár iemand voor moet inhuren, vind ik je maar zielig."

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie