abonneren

14 februari: verras uw geliefde met een eigen 'babl'

Vergeet rozen, parfum of een etentje: anno 2008 pak je met Valentijnsdag natuurlijk digitaal uit. Nieuwste trend: maak een persoonlijke 'babl' - een soort microblog waar alleen u én uw uitverkorene toegang toe hebben!Hoe dat werkt? Ga naar www.babl.nl en registreer u. Als u dat gedaan heeft, staat er boven in de zwarte balk een link 'babl aanmaken'. Klik die aan, en kies vervolgens een adres en titel voor uw Valentijnsbabl (bijvoorbeeld adres anita.babl.nl en titel 'Voor mijn liefste Anita').
Kies vervolgens voor 'besloten', 'niet zichtbaar'. Dit betekent dat alleen u en uw Valentijn met elkaar kunnen praten op deze babl, en dat verder niemand van het bestaan ervan af weet. Klik op 'aanmaken'. Nu bent u bijna klaar om iemand te gaan verrassen. Kies 'Ik wil vrienden uitnodigen op mijn nieuwe babl': e-mailadres van uw Valentijn invullen, klaar! En nu maar hopen dat zij of hij op uw uitnodiging reageert...

P.S. Voor wie - in de traditie van Valentijnsdag - anoniem wil blijven: je eigen naam blootgeven mag, maar voor een pseudoniem kiezen kan natuurlijk ook.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord