Snel een antwoord…

Vraag & antwoord is een platform van vragenstellers en antwoordgevers. Er zijn al meer dan 5.000 Tech-vragen beantwoord.

Heb je ook een vraag? Of weet je veel over een bepaald onderwerp? Stel je vraag of deel je kennis. Op Computertotaal.nl vind je hét antwoord op alle Tech-vragen!

Maak een account aan

Categorieën

Nu op Vraag & Antwoord

TechCafe

pc valt bij gamen op zwart beeld?

Probleem ik denk met of de voeding of videokaart. Als ik chat open heb staan draait de pc gewoon goed. maar als ik naast het chatten bv forge of empires speel springt de pc na paar minuten op zwart beeld. …

Computer

wachtwoorden zoeken?

Ik had een mooi lijstje gemaakt van mijn inlog gegevens. Dat lijst is in de papiervernietiger terecht gekomen. weet U een manier om deze weer op mijn PC op te roepen? Ik zal U dankbaar zijn. Ton Bezemer

Computer

welke ssd?

ik wil graag een zwaardere ssd uitsluitend voor direct op moederbord welke moet ik kiezen ? PCIe 3.0 x4 - NVMe ? PC desktop Dell MTower 9010 i7 ssd118Gb

Computer

Welke laptop moet ik kopen ?

Ik moet voor mijn opleiding software developer een goede laptop kopen maar ik kom er niet uit welke ik het beste kan kopen de laptop moet voelden aan de volgende specificaties. Minimaal een i5 processor 16gb ram en 256gb ssd …