}
abonneren

Snel een antwoord…

Vraag & antwoord is een platform van vragenstellers en antwoordgevers. Er zijn al meer dan 5.000 Tech-vragen beantwoord.

Heb je ook een vraag? Of weet je veel over een bepaald onderwerp? Stel je vraag of deel je kennis. Op Computertotaal.nl vind je hét antwoord op alle Tech-vragen!

Maak een account aan

Categorieën

Nu op Vraag & Antwoord

Thuisnetwerken

Wifi in studentenhuis?

Hallo, Ik woon tegenwoordig op kamers in een studentenhuis. Ik hou ervan om lekker een potje FIFA te spelen en dan speel ik vooral online op mijn Xbox One. Ik heb alleen een probleem, bij ons in de kamer zit …

Hardware

hoe ram geheugen uitbreiden?

ik heb in mijn laptop momenteel 4gb ddr4 SODIMM geheugen zitten, maar ik wil uitbreiden naar 8gb. ik heb nog 1 slot over. zou ik dan in principe gewoon nog een ram-geheugen van 4 gb kunnen aanschaffen of moet ik …

TechCafe

Brandprobleem?

Zelfgespeelde muziek opgenomen in programma Sonar. Voor de sologitaar heb ik VSTHost gebruikt! De instelling van branden staat op afspelen op alle apparaten Veel CD’s zijn niet af te spelen zijn als ik ze in Nero gebrand heb. Ik ben …

Ronw 1 18 oktober 2020 15:35
Computer

Brandprobleem?

Ik heb zelfgespeelde muziek opgenomen in programma Sonar en voor solo gitaar VSTHost gebruikt! Nu heb ik veel CD’s die niet af te spelen zijn als ik ze in Nero gebrand heb. Ik heb meerdere branders en merken CD’s en …

Ronw 1 18 oktober 2020 15:29
Computer

Windows Update stopt (voorgoed)?

Windows update geefteen foutmelding: Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw. Ik heb gevonden dat er een programma is geïnstalleerd op mijn PC: StopUpdates 10 Guard Met Msconfig uitgeschakelt, register verwijzingen weggegooit, C:\Windows\UPDATE bevat deze software ook. Dus …