Lees hier wat dit betekent."> Lees hier wat dit betekent.">
abonneren

Artikelen van partner

Houd ongenode gasten buiten de deur met een VPN

Dat je altijd je favoriete programma’s up-to-date moet houden en dat het besturingssysteem zichzelf automatisch moet bijwerken met de nieuwste ‘updates’ en ‘patches’: dat weet je waarschijnlijk inmiddels wel. Hackers proberen echter op slinkse wijze alsnog toegang te krijgen tot je netwerk en gegevens. Hoe ze dat doen? Via je gadgets.

- Door partner | 06/08/22 12:31

Wachtwoordloos inloggen, hoe werkt dat?

Wachtwoordloos inloggen is een methode om de identiteit van een gebruiker te kunnen verifiëren zonder dat daarbij gebruik gemaakt wordt van een wachtwoord of anderszins te onthouden geheim. In plaats van het wachtwoord wordt gebruik gemaakt van een object dat de gebruiker in zijn/haar bezit heeft. Dat kan een mobiele telefoon, een hardware token of bijvoorbeeld een generator voor eenmalige wachtwoorden zijn. Maar het kan ook een biometrische handtekening zijn, zoals een vingerafdruk, gezichtsherkenning of irisscan.

- Door partner | 24/05/22 10:46

Werken in de ICT - Hoe je jezelf optimaal ontwikkelt

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging op ICT-gebied. Een blik op de arbeidsmarkt leert dat er volop mogelijkheden bestaan. Maar hoe maak je nu de juiste keuze en zorg je ervoor dat je alle eruit haalt wat erin zit? Gelukkig bestaan er slimme adviezen waar je écht iets aan hebt. Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

- Door partner | 21/04/22 08:57

De mogelijkheden van een VPN

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord over een VPN-verbinding. Misschien ben je wel aan het overwegen om een VPN-service in huis te halen. Heel verstandig! Ben je eigenlijk al op de hoogte van wat een VPN voor je kan betekenen? Wij hebben alle mogelijkheden voor je op een rij gezet.

- Door partner | 07/04/22 08:21

Stabiel Logitech Bolt-protocol zonder afluistergevaar

Steeds meer bedrijven stappen over op hippe kantoortuinen met wisselende werkplekken. Veel (externe) medewerkers gebruiken uit ergonomisch en hygiënisch oogpunt liever geen gemeenschappelijke invoerapparatuur. Zij sluiten bij voorkeur hun eigen muis en toetsenbord aan. Dat is niet zonder risico, want bij gebruik van onveilige 2,4GHz-verbindingen dreigt er afluistergevaar. Voorkom dat er bedrijfsgevoelige informatie op straat terechtkomt en verbind invoerapparaten voortaan via Logitech Bolt-technologie.

- Door partner | 02/02/22 15:48

De beste Black Friday-deals van EP

Kan jouw (draadloze) thuisnetwerk wel een flinke upgrade gebruiken of zoek je een nieuwe laptop? Dit is hét moment, want de bekende elektronicawinkel EP geeft op diverse interessante apparaten een fikse Black Friday-korting. Schaf van 19 tot en met 29 november onderstaande producten extra voordelig aan.

- Door partner | 19/11/21 16:47

iPhone 12 of iPhone 13? Dit zijn de belangrijkste verschillen

Je bent eruit: je wil een nieuwe iPhone. Maar wordt het een model uit de nieuwste iPhone 13-serie of ga je voor een iPhone 12-model uit 2020? De oudere iPhones zijn goedkoper, maar missen de vele vernieuwingen en verbeteringen van de iPhone 13-reeks. Tijd om de verschillen op een rij te zetten. Zo kom je erachter welke generatie iPhone het beste bij jou past.

- Door partner | 17/11/21 15:54

Het beste internet voor thuis

Wie het beste internet voor thuis wil, komt bij Ziggo uit. De provider is immers opnieuw door het publiek uitgeroepen tot de beste provider. Tijd om in te zoomen hoe Ziggo zich met zijn internet en handige diensten onderscheidt van de concurrentie. Eerst even de cijfers, want die liegen er niet om. VodafoneZiggo is met ruim veertig procent marktaandeel veruit de grootste internetprovider van Nederland. Dat de grootste ook de beste kan zijn, blijkt wel uit het feit dat het technisch onderlegde publiek Ziggo al jaren uitroept tot de beste provider. Ook dit jaar won VodafoneZiggo weer de felbegeerde Tweakers Award (20/21) voor beste Nederlandse internetprovider.

- Door partner | 17/11/21 15:50