Lees hier wat dit betekent."> Lees hier wat dit betekent.">
abonneren

Artikelen van partner

De beste Black Friday-deals van EP

Kan jouw (draadloze) thuisnetwerk wel een flinke upgrade gebruiken of zoek je een nieuwe laptop? Dit is hét moment, want de bekende elektronicawinkel EP geeft op diverse interessante apparaten een fikse Black Friday-korting. Schaf van 19 tot en met 29 november onderstaande producten extra voordelig aan.

- Door partner | 19/11/21 16:47

Synology’s DSM zet in op de cloud

Met de komst van DSM 7.0, de nieuwste versie van DiskStation Manager, zet Synology groter in op de cloud. De opslaggigant biedt al langer het huiseigen C2-platform als geïntegreerde cloud-oplossing, die dit jaar stevig uit moet breiden. Op korte termijn verschijnen er maar liefst vier nieuwe C2-diensten, die elk Synology’s kunde in de cloud op een geheel andere manier aanbieden.

- Door partner | 12/10/21 09:44

Ontdek de nieuwe Dell XPS-laptops

De nieuwe laptops uit de populaire Dell XPS-serie voldoen aan alle eisen. Ze zijn licht, compact en bovenal pijlsnel. Met zo’n rekenwonder ga je voortaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of je nou veeleisende 3D-games speelt, 4K-video’s monteert of meerdere virtuele machines draait, deze veelzijdige notebooks kennen geen beperkingen. Haal met de kersverse Dell XPS 15 of 17 het beste in jezelf naar boven.

- Door partner | 20/09/21 10:25

Synology maakt NAS-management next-gen met DSM 7.0

Wie over een NAS-oplossing van Synology beschikt, kan sinds eind juni DSM 7.0 gebruiken, de nieuwste versie van de DiskStation Manager-software. Vergeleken met de 6.2-versie is er aardig wat veranderd en toegevoegd aan de prijswinnende opslagsuite. We gidsen je door de grootste verbeteringen én compleet nieuwe functionaliteiten die je van de upgrade mag verwachten.

- Door partner | 14/09/21 09:44

De gevaren van openbare wifi-netwerken tijdens je vakantie

Tijdens de zomervakantie wordt overal gratis wifi aangeboden. In je appartement, op de camping, bij het zwembad of in het restaurant, maar hoe gevaarlijk is het eigenlijk om gratis wifi te gebruiken? Wie kan er met je meekijken en wat kunnen ze allemaal zien? Kunnen hackers via een gratis wifi-verbinding een virus op je telefoon plaatsen?

- Door partner | 03/08/21 16:13

Apps voor het serieuze werk: van gaming tot training

Grote kans dat je bekend bent met legendarische apps als The Sims en RollerCoaster Tycoon. Maar wist je dat dergelijke concepten vaak de inspiratiebron vormen voor het meer serieuze werk, zoals trainingen binnen bedrijven of simulaties voor serieuze situaties? Uiteraard willen we hierover meer weten en duiken we er wat dieper op in.

- Door partner | 02/06/21 17:07

Bewaar en beveilig je data met automatische back-ups

Ben je ooit al eens data kwijtgeraakt door bijvoorbeeld een kapotte harde schijf? Dan weet je hoe belangrijk een back-up is. Had je nou toch maar álles wat er op je apparaten stond veiliggesteld. We weten het wel, maar weten misschien niet goed hoe of we zijn slordig in het maken van back-ups. Breng daar snel verandering in door middel van eenvoudige back-ups met een QNAP NAS.

- Door partner | 04/05/21 18:08

Grenzeloos genieten met Surfshark

Een avondje onderuitgezakt Netflix ‘bingen’ kan iedereen wel waarderen. Toch is het vreemd: in een wereld waarin alle grenzen vervagen, lijken streamingdiensten nog wél onderscheid te maken tussen de landen onderling. Het gevolg: het aanbod aan series en films in Nederland ziet er anders uit dan bij onze Amerikaanse vrienden. Gelukkig hoef je met zulke ‘regiobeperkingen’ geen genoegen te nemen.

- Door partner | 16/04/21 11:25

Welke contractduur levert de meeste voordelen op? 

Tegenwoordig heeft iedereen zoveel gadgets in huis waarmee je een hoop energie verbruikt, dan is het altijd goed om energie-aanbieders met elkaar te vergelijken. Er zijn tegenwoordig hele handige tools te vinden, die energie vergelijken kinderlijk eenvoudig maken. De tijd dat je de tarieven bij verschillende leveranciers zelf onder elkaar moest zetten om de goedkoopste energieleverancier te kunnen vinden is voorbij. Bij het vergelijken van energiecontracten zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de vergoeding die een leverancier biedt voor de groene stroom die je zelf opwekt. Ook de contractduur is een factor om rekening mee te houden. Bij de contractduur heb je over het algemeen keuze uit drie opties: contracten voor één, twee en drie jaar. In dit artikel lees je meer over de contractduur die het meest geschikt is voor je. 

- Door partner | 19/02/21 13:37

Opslag voor virtualisatie: UNESCO draait op Synology

Hoe groter de organisatie, des te ingewikkelder de infrastructuur. Dat is ook de ervaring van UNESCO, de United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization. Het bedrijf heeft maar liefst 70 kantoren in Europa, Afrika, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Azië. Al die kantoren hadden hun eigen IT-oplossingen. UNESCO wist dat het moest standaardiseren en zocht daarvoor naar een eenvoudig uit te rollen oplossing die binnen haar huidige infrastructuur zou passen. 

- Door partner | 27/01/21 16:23

Streamen met een gratis VPN: kan dat?

Buitenlandse films en series streamen is een van de belangrijkste voordelen van een VPN. Maar kan dat ook gratis? Zijn gratis VPN’s wel een goed idee, of kleven er gevaren aan? We gaan dieper in op de combinatie van een gratis VPN gebruiken en blokkades van streamingdiensten omzeilen.

- Door partner | 26/01/21 14:52