}
abonneren

Quickcam Fusion

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Een topwebcam met 1,3-megapixel camera.
10
Score
100
Score: 100
  • Pluspunten
  • Minpunten

Het beeld van de Quickcam Fusion is haarscherp en u kunt met deze webcam foto's maken van wel 1,3 megapixel. Dit dankzij de zogenaamde True 1,3-megapixel sensor en Rightlight-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de webcam altijd gebruikmaakt van de juiste belichting. De Quickcam Fusion heeft geen last van bolling en framedrop in het donker. De webcam is uitgerust met facetracking en de lens volgt u moeiteloos van links naar rechts. Doordat de lens zit ingebouwd, ziet u de webcam niet fysiek naar links en rechts kijken, maar dat doet hij wel. Een handig lenskapje, dat u gemakkelijk opzij duwt, zorgt ervoor dat er niets te zien is als u dat niet wilt.
De meegeleverde headset is van uitstekende kwaliteit en u krijgt er leuke software bij waarmee u uw hoofd kunt laten vervangen door een afbeelding van bijvoorbeeld een dinosaurus die uw gezichtsuitdrukking imiteert.

PluspuntenConclusie
  • Uitstekende beeldkwaliteit.
  • Zeer groot bereik.
  • Facetracking technologie.
Goedkoop is de Quickcam Fusion niet, maar u krijgt wel waar voor uw geld. De Quickcam Fusion is zonder meer een van de beste webcams die er is.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Webcams

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Senior Automation Consultant - PQR