abonneren

Review

AMD Ryzen Threadripper 1920X en 1950X review

Na de Ryzen-processors bracht AMD de Ryzen Threadripper uit, wat plat gezegd twee AMD Ryzen 7-processors zijn, in één chip verweven tot de krachtigste AMD-cpu van dit moment. Maar hoe krachtig zijn ze? Lees dat in deze AMD Ryzen Threadripper 1920X en 1950X review.

- Door Stephan Overbeeke | 04/04/18 10:27

Google Wifi review

Dekkingsproblemen staan qua wifi-ergernissen met stip op nummer één. Een wifi-mesh-systeem probeert deze klachten op te lossen door het toevoegen van extra wifi-punten. In deze Google Wifi review lees je hoe dat uitpakt.

- Door Jeroen Boer | 28/03/18 10:00

Accesspoint review: Ubiquiti, TP-Link en D-Link

Onstabiel wifi of gewoon een matig bereik, beide behoren tot de meer frustrerende zaken van het moderne mobiele leven. In dit artikel bekijken we de zakelijke accesspoints van drie verschillende fabrikanten die zich onderscheiden op gebied van stabiliteit, goede onderlinge samenwerking, en het gemak van gecentraliseerd beheer.

- Door Stephan Overbeeke | 21/03/18 09:00

De beste goedkope routers getest

Hoe sterk moet je inboeten op snelheid en features als je aankoopbudget voor een router beperkt is is? We hebben zeven van de beste goedkope routers van merken als Netgear, Asus en AVM voor je getest om daar achter te komen.

- Door jozef-schildermans | 13/03/18 10:00

Linksys Velop review

Linksys Velop is een zelfregelend ‘mesh’- of maasvormig wifi-netwerksysteem voor thuisgebruikers. Alle draadloze toegangspunten in het netwerk zijn even sterk. De installatie en het beheer zijn erg eenvoudig. Maar blijft dat ook zo bij langdurig gebruik? Dat testen we in deze Linksys Velop review.

- Door jozef-schildermans | 06/02/18 12:00

De beste externe schijven voor ieder doeleinde

Wens je vlotte toegang tot een behoorlijke hoeveelheid dataopslag en neem je de boel graag mee? Er bestaan genoeg externe datadragers die aan deze voorwaarden voldoen. We zetten enkele van de beste externe schijven van het moment op een rij, ieder voor een ander doeleind.

- Door Maikel Dijkhuizen | 16/01/18 09:30

De beste 2bay-nas'en getest

Nas'en met ruimte voor twee schijven zijn energiezuinig, klein en stil. Ze bieden wel tot 20 TB bruto opslagcapaciteit. We hebben de afgelopen tijd zes modellen getest, op zoek naar de beste 2bay-nas.

- Door jozef-schildermans | 12/01/18 10:00

Netatmo Presence review

De Netatmo Presence is een wifi-bewakingscamera voor buitenshuis die automatisch mensen, voertuigen en dieren herkent. Je bedient alles met een mobiele app of via een browser. Hoe goed vervult deze outdoor security cam zijn bewakingstaak? Dat lees je in deze Netatmo Presence review.

- Door jozef-schildermans | 10/01/18 10:00

De beste managed switches getest

We stellen steeds meer eisen aan kleine bedrijfs- en thuisnetwerken. Switches verbinden netwerkapparaten met elkaar, dus het is logisch dat we dan ook vooral betere netwerkswitches willen. Gelukkig zijn die niet alleen slimmer, maar ook betaalbaarder dan ooit. Dit zijn enkele van de beste managed switches van het moment.

- Door jozef-schildermans | 29/11/17 13:30

Laatste Vacatures