abonneren

Review

The Great Hack review: Zet je aan het denken over datamisbruik

Facebook was er en binnen de kortste keren zat een groot deel van de wereldbevolking erop. Iedereen genoot van de manier waarop het platform mensen met elkaar in contact bracht en er werden weinig vragen gesteld. Na de situatie met Cambridge Analytica vorig jaar is dat echter anders. The Great Hack is een nieuwe documentaire op Netflix die dieper op dit schandaal ingaat.

- Door Laura Kempenaar | 31/07/19 10:30

De tien beste mechanische toetsenborden voor gaming

Mechanische toetsenborden zijn een must voor iedere pc-gamer. Het aanbod is dan ook enorm. Razer, Corsair, Cooler Master en Logitech zijn enkele bekende merken. In onze zoektocht naar het beste mechanische toetsenbord, kwamen we uit op onderstaande lijst. En stuk voor stuk hebben we ze getest.

- Door Stephan Overbeeke | 23/07/19 10:30

De beste externe ssd’s getest - Snel en compact

Of je nu frequent of slechts incidenteel data naar een externe schijf overzet, een mechanische externe harde schijf is een aanslag op je geduld. Een externe ssd laat je juist grote hoeveelheden data in korte tijd overzetten en is ook prima geschikt om actief op te werken. Wat is de beste externe ssd van het moment?

- Door Stephan Overbeeke | 08/07/19 14:00

De beste 4 bay-nas’en in alle prijsklassen

Een nas met twee schijven is zelfs voor menig thuisgebruiker wat aan de krappe kant, zeker wanneer er gegevensbescherming via raid1 (mirroring) is ingesteld. De beste 4 bay-nas'en bieden met raid5 meer netto schijfcapaciteit, zodat je een omvangrijke mediaserver of uitgebreid bewakingssysteem kunt inrichten. We zetten zeven interessante producten in de schijnwerpers.

- Door MaikelDijkhuizen | 19/06/19 14:00

Google Home review - Spil in je geautomatiseerde huis

De Google Home maakt van je woning een smart home, helemaal in combinatie met ondersteunde domotica. Sinds november 2016 heeft redacteur Rens Blom er al eentje in huis en inmiddels verstaat de gadget ook Nederlands. Heeft hij een beetje aan de spraakassistent kunnen wennen? Lees het in deze Google Home review.

- Door Rens Blom | 17/06/19 14:15

De beste 17,3 inch-laptops voor ieder doeleinde

Niet eens zo gek lang geleden waren laptops met een groot scherm loodzware machines om mee te nemen. Vanwege kleinere computercomponenten zijn er tegenwoordig uiterst slanke versies verkrijgbaar. Die neem je gemakkelijk mee, zodat je ook buitenshuis profiteert van extra schermruimte. Dit zijn enkele van de beste 17,3 inch-laptops van het moment, voor ieder doeleinde.

- Door MaikelDijkhuizen | 11/06/19 10:30

De beste triband-routers voor ieder doeleinde

In een modern huishouden met een overdaad aan draadloze apparatuur mag een krachtige triband-router eigenlijk niet ontbreken. Dankzij een enkel 2,4GHz-netwerk en twee 5GHz-netwerken is er minder snel sprake van interferentie en overbelasting. Wie een 802-11ac-router met drie radio’s zoekt, kan één van deze besproken producten overwegen. Dit zijn enkele van de beste triband-routers.

- Door MaikelDijkhuizen | 03/06/19 14:00

Ezviz C6T Internet PT Camera review

Deze C6T-camera is een compacte, bolvormige ip-beveiligingscamera met gemotoriseerde lens voor gebruik binnenshuis. De camera heeft diverse interessante functionaliteiten aan boord. Wat zijn de ervaringen na drie maanden gebruik? Dat lees je in deze Ezviz C6T Internet PT Camera review.

- Door jozef-schildermans | 22/05/19 14:10

Laatste Vacatures