abonneren

Review

De beste 4 bay-nas’en in alle prijsklassen

Een nas met twee schijven is zelfs voor menig thuisgebruiker wat aan de krappe kant, zeker wanneer er gegevensbescherming via raid1 (mirroring) is ingesteld. De beste 4 bay-nas'en bieden met raid5 meer netto schijfcapaciteit, zodat je een omvangrijke mediaserver of uitgebreid bewakingssysteem kunt inrichten. We zetten zeven interessante producten in de schijnwerpers.

- Door MaikelDijkhuizen | 19/06/19 14:00

Google Home review - Spil in je geautomatiseerde huis

De Google Home maakt van je woning een smart home, helemaal in combinatie met ondersteunde domotica. Sinds november 2016 heeft redacteur Rens Blom er al eentje in huis en inmiddels verstaat de gadget ook Nederlands. Heeft hij een beetje aan de spraakassistent kunnen wennen? Lees het in deze Google Home review.

- Door Rens Blom | 17/06/19 14:15

De beste 17,3 inch-laptops voor ieder doeleinde

Niet eens zo gek lang geleden waren laptops met een groot scherm loodzware machines om mee te nemen. Vanwege kleinere computercomponenten zijn er tegenwoordig uiterst slanke versies verkrijgbaar. Die neem je gemakkelijk mee, zodat je ook buitenshuis profiteert van extra schermruimte. Dit zijn enkele van de beste 17,3 inch-laptops van het moment, voor ieder doeleinde.

- Door MaikelDijkhuizen | 11/06/19 10:30

De beste triband-routers voor ieder doeleinde

In een modern huishouden met een overdaad aan draadloze apparatuur mag een krachtige triband-router eigenlijk niet ontbreken. Dankzij een enkel 2,4GHz-netwerk en twee 5GHz-netwerken is er minder snel sprake van interferentie en overbelasting. Wie een 802-11ac-router met drie radio’s zoekt, kan één van deze besproken producten overwegen. Dit zijn enkele van de beste triband-routers.

- Door MaikelDijkhuizen | 03/06/19 14:00

Ezviz C6T Internet PT Camera review

Deze C6T-camera is een compacte, bolvormige ip-beveiligingscamera met gemotoriseerde lens voor gebruik binnenshuis. De camera heeft diverse interessante functionaliteiten aan boord. Wat zijn de ervaringen na drie maanden gebruik? Dat lees je in deze Ezviz C6T Internet PT Camera review.

- Door jozef-schildermans | 22/05/19 14:10

De beste slimme thermostaten op een rij

Een slimme thermostaat is continu verbonden met je thuisnetwerk. Op die manier reguleer je de boel op afstand en stel je voor iedere kamer mogelijk zelfs een andere temperatuur in. Wat zijn de beste slimme thermostaten van dit moment? We zetten zeven modellen op een rij.

- Door Redactie PCM | 24/04/19 09:45

Somfy One review: Alarmsysteem met camera en sirene

Somfy One is een bewakingszuiltje met ip-camera (full hd), nachtzicht, sirene en bewegingsdetector. Het werkt samen met de alarmsystemen van (overgenomen) fabrikant MyFox en met andere systemen via IFTTT, Amazon Echo en Works with Nest. Wij testten het systeem enkele maanden lang. Hoe dat beviel, lees je in deze Somfy One review.

- Door jozef-schildermans | 22/04/19 14:00

Mio MiVue 785 Touch review

De Mio MiVue 785 Touch-dashcam heeft een full-hd-beeldsensor die ook bij slechte lichtomstandigheden duidelijke opnamen maakt. Wij monteerden deze compacte dashboardcamera enkele maanden op de voorruit van onze auto. Hoe dat beviel, lees je in deze Mio MiVue 785 Touch review.

- Door jozef-schildermans | 03/04/19 10:00

Tado Slimme Thermostaat review

Afgelopen herfst, winter en lente testten we de slimme kamer- en radiatorthermostaten van de Duitse fabrikant Tado. Het systeem werkt met vrijwel alle verwarmingssystemen van alle merken, maakt niet uit hoe oud. Bespaar je daar nu echt geld mee en zo ja hoeveel? Lees het in deze Tado Slimme Thermostaat review.

- Door jozef-schildermans | 27/03/19 10:00

Laatste Vacatures