abonneren

Review

Plantronics BackBeat PRO 5100 review - Vaarwel kabel

Plantronics BackBeat PRO 5100 zijn echt draadloze oordopjes die onderling niet verbonden worden door een kabel. Ze hebben geen actieve ruisonderdrukking, maar wel een sluitende pasvorm met goed isolerende siliconen doppen. Hoe klinken ze? En blijven stevig zitten, zodat je ze niet verliest? Lees het in dezeBackBeat PRO 5100 review.

- Door jozef-schildermans | 24/02/20 14:00

Cloudflare 1.1.1.1 en Warp VPN review

Warp VPN werd in 2019 met veel bombarie aangekondigd. Na aanmelding stonden we in de wachtrij op nummer 750580. Tegen de tijd dat we de dienst al bijna vergeten waren, kwam het bericht dat we toegang hadden tot Warp. Tijd om de onconventionele vpn aan de tand te voelen in deze Warp VPN review.

- Door Redactie PCM | 12/02/20 14:00

Review: Losse Philips Hue-lampen met bluetooth

De slimme Philips Hue-lampen van Signify zijn er voortaan ook in een bluetooth-versie. Voordeel is dat je ze kunt gebruiken zonder een extra kastje aan je router te hangen. Dat vergt een kleinere investering. Achteraf kun je altijd upgraden naar het volledige Hue-ecosysteem. Bevalt dat? Lees het in deze review.

- Door jozef-schildermans | 10/02/20 14:00

Vijf van de beste draadloze oordopjes vergeleken

Volledig draadloze oordopjes gebruiken geen snoertjes en dat geeft je veel bewegingsvrijheid. Maar hoe lang houden hun kleine accu’s het uit? Hoe goed klinken ze? Zitten ze comfortabel? En blijven ze stevig zitten? We vergelijken enkele van de beste draadloze oordopjes van het moment.

- Door jozef-schildermans | 04/02/20 11:00

Zes van de beste slimme speakers getest

Smart speakers staan altijd aan. Ze luisteren constant naar het activeringswoord voor de ingebouwde virtuele assistent. Wij testten zes van de beste slimme speakers en hubs die werken met Google Assistent en/of Amazon Alexa. Hoe vlot reageren ze op je stem? En zijn het ook goede speakers?

- Door jozef-schildermans | 30/01/20 10:45

TP-Link Kasa Smart review: Lampen en camera's

Onder de noemer Kasa brengt TP-Link verschillende ‘Smart Devices’ op de markt. Die bedien je allemaal met dezelfde app. Wij testen de Kasa Smart Light Bulb, Kasa Cam en Kasa Cam Outdoor. Hoe vlot en gebruiksvriendelijk functioneert het allemaal? Lees het in deze TP-Link Kasa Smart review.

- Door jozef-schildermans | 30/12/19 14:00

Zeven van de beste draadloze opladers vergeleken

Draadloos opladen is geen nieuwe vinding. Al jaren zijn er geschikte smartphones en eenvoudige opladers. De techniek wordt echter steeds populairder en daarmee toegankelijker. Welke past het beste bij jouw wensen? PCM stelt zeven van de beste draadloze opladers aan je voor.

- Door Rens Blom | 24/12/19 10:30

De beste nas'en met ruimte voor minstens vijf schijven

We testten zes desktop-nas’en met een quadcore-processor en ruimte voor minstens vijf schijven, naar keuze ssd’s of klassieke harde schijven. Je centraliseert er data en back-ups mee, maar de geteste apparaten zijn ook krachtig genoeg voor netwerkapplicaties zoals e-mail, multimedia, websites en virtualisatie. Wat is de beste nas uit onze test?

- Door jozef-schildermans | 10/12/19 10:30

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI