}
abonneren

Review

Tien beste ultrawide-monitoren vergeleken

Een ultrawide-monitor biedt een breder beeldscherm dan standaard monitoren, wat diverse voordelen heeft. Je kunt door de extra schermruimte productiever werken en ervaart met gaming geen storende rand in het midden. Ben je op zoek naar de beste ultrawide-monitor? Misschien zit hier wat voor je tussen.

- Door Rens Blom | 18/09/20 11:01

Philips 346P1CRH review - Widescreen met KVM-switch

De Philips 346P1CRH is een ultrabrede gebogen monitor met 21:9-beeldverhouding en 3.440 x 1.440 pixels resolutie. Meerdere A4-documenten naast elkaar bekijken is dus geen probleem. Dankzij de geïntegreerde kvm-schakelaar bedien je met één toetsenbord en muis twee computers tegelijk. Maar hoe goed functioneert dat? Lees het in dezePhilips 346P1CRH review.

- Door jozef-schildermans | 15/09/20 11:00

De beste multiroom-speakers in allerlei prijsklassen

Steeds meer mensen ruilen hun oude stereotoren in voor draadloze speakers die met elkaar verbonden zijn via het wifinetwerk. Multiroom audio komt inmiddels in vele soorten en maten en daarbij hoort ook een verschil in prijs en kwaliteit. In dit artikelen kijken we naar enkele van debeste multiroom-speakers in verscheidene prijsklassen.

- Door Redactie PCM | 01/09/20 10:00

Thilmera7 review - Uitgebreide systeemmonitor

Wanneer je systeem wat lijkt te stotteren, dan heeft dat misschien wel te maken met een tijdelijke overbelasting van je processor, grafische kaart, geheugen of opslag. Systeemmonitor Thilmera7 maakt het je in één oogopslag duidelijk. En dat is lang niet het enige wat Thilmera7 je te bieden heeft.

- Door Toon van Daele | 26/08/20 10:13

De beste all-in-one-printers voor je thuiskantoor

Zeker nu veel mensen vanuit huis werken, is een betrouwbaar afdrukapparaat met goede scan- en kopieerfaciliteiten geen overbodige luxe. Goedkope all-in-one-printers zijn al vanaf een paar tientjes te koop, maar helaas valt de inktcapaciteit van dergelijke budgetproducten vaak tegen. Wat zijn dan wel enkele van de beste all-in-one-printers van het moment?

- Door Maikel Dijkhuizen | 25/08/20 10:30

De beste mesh-routers in diverse prijsklassen vergeleken

Als je een lijst met prangende eerstewereldproblemen zou opstellen, dan staat ‘slechte wifi’ geheid bovenaan. Er zijn redenen genoeg te bedenken om met een mesh-router overal goed bereik te verwezenlijken. Ben je op zoek naar de beste mesh-routers van het moment? We vergelijken enkele modellen met diverse prijskaartjes voor je.

- Door Redactie PCM | 19/08/20 10:29

Beste lichte laptops getest - Draagbare computerkracht

We testen zes dunne laptops die bedoeld zijn voor algemeen computerwerk. De fabrikanten slagen erin een grote waaier aan opties in zeer draagbare behuizingen te stoppen. De tijd is voorbij dat je bij een slanke laptop veel compromissen moet sluiten op het gebied van de prestaties. Dit zijn zes van de beste lichte laptops van het moment.

- Door jozef-schildermans | 17/08/20 10:54

Seagate FireCuda Gaming Dock review - Hub met opslag

Het Seagate FireCuda Gaming Dock is een multifunctionele usb- en thunderbolt3-hub met een harde schijf van 4 TB én extra ruimte voor een optionele nvme-ssd. Het merk richt zich met dit dock vooral op laptopgamers, maar de uitbreidingshub is ook interessant voor niet-gamers. Voor deze Seagate FireCuda Gaming Dock hebben we het apparaat uitgebreid getest.

- Door jozef-schildermans | 14/08/20 10:00

Beste budgetlaptop: Vier betaalbare notebooks getest

We testen vier betaalbare Windows 10-laptops die krachtig genoeg zijn voor normaal computerwerk. Zijn ze krachtig genoeg om er vlot mee te surfen, Office te gebruiken of Netflix te kijken? Is de accu potent genoeg om het een volledige school- of werkdag uit te houden? Zoek je debeste budgetlaptop van 2020, dan zit hier wellicht iets voor je tussen.

- Door jozef-schildermans | 12/08/20 11:00

5G-smartphone kopen: 10 telefoons die nu al uit zijn

Nu de meeste smartphones 4G-internet ondersteunen, dient zijn opvolger zich in Nederland aan. 5G belooft een stabielere en (vooral op termijn) veel snellere internetverbinding. De eerste 5G-toestellen zijn al te koop en hebben uiteenlopende specificaties en prijzen. Als je nu een 5G-smartphone kopen wilt, welke past dan het beste bij jouw wensen? We vergelijken tien modellen.

- Door Rens Blom | 06/08/20 10:20

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI