abonneren

Review

Google Nest Doorbell review: Videodeurbel met batterij

Met de Nest Doorbell introduceert Google zijn eerste videodeurbel die werkt op batterijvoeding. Gunstig, want het bespaart woningbezitters de nodige aansluitperikelen. De montage duurt hooguit een kwartier, waarna je pushmeldingen van bezoekers op jouw smartphone ontvangt. Hoe bevalt het apparaat in de praktijk? Lees het in deze Google Nest Doorbell review.

- Door Maikel Dijkhuizen | 20/09/21 10:30

De beste mesh-systemen met wifi 6 uitgebreid getest

We testten vijf draadloze mesh-netwerksystemen met wifi 6. Onder ideale omstandigheden haal je daarmee draadloze doorvoersnelheden die bijna op hetzelfde niveau liggen als bij een bekabelde gigabit-ethernetverbinding. De voorwaarde is wel dat de clientapparatuur ook wifi 6 ondersteunt. Maar ook bij wifi-apparatuur van een oudere generatie verbeteren de prestaties. Wat zijn de beste mesh-systemen van dit moment?

- Door jozef-schildermans | 17/09/21 10:54

MSI Modern AM241P review: Veelzijdige all-in-one-pc

We testten de MSI Modern AM241P, een all-in-one-pc in de vorm van een slanke 23,8inch-Full-HD-monitor, voorzien van Intel Core-processors van de elfde generatie. Je kunt de monitor ook als (tweede) computerscherm gebruiken en er bijvoorbeeld je laptop aan koppelen. Maar hoe goed presteert het computergedeelte? Lees het in deze MSI Modern AM241P review.

- Door jozef-schildermans | 24/08/21 10:08

Newline Flex review: De beste monitor voor thuiswerken?

De coronapandemie heeft duidelijk gemaakt dat veel mensen prima thuis kunnen werken, mits ze over de juiste apparatuur beschikken. Newline – bekend van grote schermen voor zakelijk gebruik – introduceert daarom een opvallend complete 27inch-monitor voor creatievelingen. We hebben de Newline Flex drie weken getest. Is dit de beste monitor voor thuiswerkers?

- Door Rens Blom | 20/08/21 10:00

HP ENVY x360 15 review: Fraai OLED-scherm heeft impact op accu

HP’s ENVY x360 15 is onlangs in diverse nieuwe 2021-uitvoeringen op de markt gekomen. De convertible laptop is ontworpen voor ontwerpers en komt in verschillende configuraties op de markt. De geteste uitvoering (15-es0570nd) is een van de topmodellen en is voorzien van een 15,6 inch OLED-scherm. Hoe die bevalt, lees je in deze HP’s ENVY x360 15 review.

- Door Jeroen Boer | 17/08/21 11:00

Ring Video Doorbell Wired review: Goedkope slimme deurbel

Met een slimme videodeurbel zie je - waar je ook bent - wie er voor jouw deur staat. De meeste bellen kosten minstens honderd euro. Marktleider Ring verkoopt echter een model van slechts 59 euro. In deze Ring Video Doorbell Wired review lees je of het een goede koop is of dat je beter kunt doorsparen.

- Door Rens Blom | 12/08/21 09:30

De beste lichte laptops van 2021 getest en vergeleken

We testten vijf lichte laptops van rond een kilo met schermen van 12,6 tot 14 inch. Ondanks hun slanke uiterlijk en lage gewicht zijn ze krachtig genoeg voor normaal Windows-gebruik. Bovendien gaan hun accu’s minstens een werkdag mee. Zoek je de beste lichte laptops van 2021? Wellicht zit hier wat voor je tussen.

- Door jozef-schildermans | 09/08/21 10:15

Smart home van top tot teen met deze slimme apparaten

Als je benieuwd bent op welke manieren je je huis slimmer kunt maken, kunnen we ons voorstellen dat de merken en producten overweldigend overkomen. Daarom lichten we tien categorieën uit aan de hand van een slim apparaat. Zou je ze allemaal in huis halen, dan mag je met recht van een smart home spreken.

- Door Rens Blom | 03/08/21 09:33

De beste all-in-one-pc's voor je thuiskantoor vergeleken

Een all-in-one pc is een ideaal apparaat voor de serieuze thuiswerker met vaste werkplek. Ruimte wordt optimaal benut, doordat er geen gedoe is met een losse pc-kast en een apart beeldscherm. Laten we eens kijken naar de beste all-in-one-pc's van het moment, die (bijna allemaal) op Windows draaien.

- Door Redactie PCM | 14/07/21 10:58