}
abonneren

Review

Acronis True Image 2021 review - Back-up én antivirus

Back-upexpert Acronis voegt dit jaar een volwaardige antivirus- en antimalwarefunctie toe aan zijn back-upsoftware, zoals antivirusboeren al jaren back-upfuncties toevoegden aan hun producten. Databescherming met Acronis krijgt hiermee een nieuwe dimensie, al zitten er nog wel een paar haken en ogen aan. We kijken er naar in dezeAcronis True Image 2021 review.

- Door Edmond Varwijk | 16/10/20 12:43

Philips Hue Centris review - slimme plafondlamp met lichtbalk en spotjes

De Philips Hue Centris is een slimme plafondlamp voorzien van een lichtbalk en enkele spotjes, en via de app van Philips Hue te bedienen. Dat kan via wifi (met een Hue-bridge), maar ook via de bluetoothverbinding (zonder bridge). De lampen stel je warm of juist heel koel in en ze ondersteunen in totaal zestien miljoen kleuren. Hoe dat bevalt, lees je in dezePhilips Hue Centris review.

- Door Wesley Akkerman | 13/10/20 09:47

TP-Link Deco P9 review - Mesh wifi via powerline

TP-Link Deco P9 combineert snel netwerken over het gewone stroomnet met een zelfregelend mesh-wifinetwerk. Dankzij dit netwerksysteem werken maximaal honderd netwerkapparaten naadloos samen binnen een bereik van 560 vierkante meter. Maar reikt het netwerksignaal echt probleemloos door dikke muren? We testen het uit voor dezeTP-Link Deco P9 review.

- Door jozef-schildermans | 08/10/20 10:15

De beste vpn-routers om online privacy te verzekeren

Als je je internetverkeer wilt beveiligen via een vpn-verbinding, kun je een vpn-app gebruiken. Die installeer je dan op je pc of je smartphone. Maar daarmee zijn lang niet al je apparaten beveiligd. Dat kan wél door een vpn op je router te installeren. Maar wat zijn de beste vpn-routers van het moment?

- Door Rens Blom | 06/10/20 09:56

Nvidia GeForce RTX 3080 review - Ultiem gamen in 4K

Met de 30-series videokaarten brengt Nvidia nieuwe topmodel-videokaarten uit. Een nieuwe generatie betekent betere prestaties in games, mooie nieuwe features, en natuurlijk de prangende vraag of het tijd is om te upgraden. Of dat zo is, lees je in deze GeForce RTX 3080 review. We kijken in het bijzonder naar de Founders Edition.

- Door Stephan Overbeeke | 28/09/20 10:30

De beste Chromebooks van 2020 voor werk en school

Mede door de coronacrisis is er het afgelopen jaar een run op Chromebooks. De betaalbare laptops zijn ideaal voor thuiswerkers en studenten. Nu de vakanties er weer op zitten en iedereen weer fris aan de bak gaat, ben jij misschien ook wel op zoek naar een exemplaar. Maar welke? We vergelijken enkele van de beste Chromebook van 2020.

- Door jozef-schildermans | 22/09/20 10:15

Tien beste ultrawide-monitoren vergeleken

Een ultrawide-monitor biedt een breder beeldscherm dan standaard monitoren, wat diverse voordelen heeft. Je kunt door de extra schermruimte productiever werken en ervaart met gaming geen storende rand in het midden. Ben je op zoek naar de beste ultrawide-monitor? Misschien zit hier wat voor je tussen.

- Door Rens Blom | 18/09/20 11:01

Philips 346P1CRH review - Widescreen met KVM-switch

De Philips 346P1CRH is een ultrabrede gebogen monitor met 21:9-beeldverhouding en 3.440 x 1.440 pixels resolutie. Meerdere A4-documenten naast elkaar bekijken is dus geen probleem. Dankzij de geïntegreerde kvm-schakelaar bedien je met één toetsenbord en muis twee computers tegelijk. Maar hoe goed functioneert dat? Lees het in dezePhilips 346P1CRH review.

- Door jozef-schildermans | 15/09/20 11:00

Asus VivoBook Flip 14 review - twee-in-één-laptop

Hoewel Windows 10 strikt genomen geen echt tabletbesturingssysteem is, is het wel ontworpen met een aanraakscherm als uitgangspunt. Een twee-in-één-laptop is dan ook best een handig apparaat. De Asus VivoBook Flip 14 is zo’n laptop voor een relatief scherpe prijs.

- Door Jeroen Boer | 09/09/20 10:32

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI