Store'n'Go

Net ontsnapt uit het ruimteschip van The Hitchhikers Guide To The Galaxy, komt de verbatim Store'n'Go bij ons terecht. Zijn uiterlijk heeft zelfs iets weg van een ei.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Minpunten

Het uiterlijk ter zijde gesteld, is de Store'n'Go een degelijk apparaatje. Het kleine formaat bevat 4 GB aan opslag en in de behuizing vinden we een blauw middenstuk dat bij schrijven heftig oplicht.

De Store'n'Go moet met een usb-kabel op de usb-poort aangesloten worden. Liever hadden we gezien dat dit was vervangen door een uitschuifbare usb aansluiting, wat toch wat mooier oogt.

In de blister vinden we een draagtasje, usb-kabel en op de schijf zelf staat het Verbatim Mobile Launchpad voorgeïnstalleerd. Dit is software voor portable applications, ofwel mobiele applicaties. Dit houdt in dat u uw software vanaf een usb-stick, externe harde schijf of zelfs vanaf cd kan draaien.

Verbatim's software gaat vrij ver: het bevat een geheel naar Windows XP gevormd startmenu, een update-service, veel instelmogelijkheden en de mogelijkheid nieuwe software te kopen. Echt nodig is dit niet: Verbatim levert standaard al een ruim assortiment aan software mee.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • goed beschermhoesje
  • meegeleverde software
  • usb-kabel in plaats van connector
Als het uiterlijk u aanstaat is de Verbatim Store'n'Go een leuk apparaatje dat zeer compleet geleverd wordt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Opslag

Tags: