Micro Vault Tiny

Met de benamingen Micro en Tiny geeft Sony aan écht kleine usb-sticks te hebben. Sony heeft gelijk: de stick is zelfs zo klein dat u hem echt moet zoeken.
9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Minpunten

De Micro Vault Tiny is zeker klein en leuk om te zien, maar de stick is vooral praktisch: u heeft 1 GB aan gegevens bij u op de grootte van een vingernagel. Zoveel mogelijk op zulk klein mogelijke afmetingen, dat is de trend.

Misschien is Sony toch iets te ver gegaan, want het meegeleverde draagtasje is niet echt praktisch en de enige plek waar u hem kunt stoppen zonder kwijt te raken is bij het kleingeld in uw portemonnee. Dat lijkt de usb-stick overigens prima te overleven.

De prestaties zijn groter dan de afmetingen van de Micro Vault Tiny, met een gemiddelde doorvoersnelheid van 11,8 MB/s gemiddeld, en een toegangstijd van 1 ms.

Er zijn verschillende versies, welke alleen in kleur en grote van elkaar verschillen. Elke grootte heeft zijn eigen kleur (1 GB is bijvoorbeeld lichtblauw) en zijn eigen, toch wat meer op het vrouwelijk geslacht gerichte, kleine draagtasje met bijgeleverde stickertjes.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • zeer klein
  • goede prestaties
  • kleuren
  • makkelijk te verliezen
De Micro Vault Tiny is een leuke usb-stick. Hoewel dergelijke producten vaak meer interesse van mannen dan vrouwen zullen krijgen, heeft Sony ervoor gekozen het draagtasje erg 'vrouwelijk' te maken. Het kleine formaat is natuurlijk heel handig, maar het risico dat u hem snel kwijt bent zult u dan voor lief moeten nemen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Opslag

Tags: