Cruzer Titanium

Sandisk heeft een nieuwe telg in de familie, een sterke telg genaamd Titanium. De naam komt van zijn titanium laag, welke voor duurzaamheid en slijtvastheid is gekozen.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Minpunten

De Sandisk Cruzer Titanium voelt goed en licht aan. Voor wie er prijs op stelt: de usb-stick is ook nog eens mooi om naar te kijken, in vergelijking tot simpele aluminium exemplaren. De daadwerkelijke usb-aansluiting is naar buiten te schuiven door wat kracht te zetten op de schuifknop.

De door ons geteste 2 GB-uitvoering biedt voldoende opslagruimte voor dagelijks gebruik en wordt geleverd met een extra clip voor het vastmaken aan documenten en een keycord voor het dragen om de nek.

De bijgeleverde software is U3-compatible. Dit houdt in dat er portable applicaties op te installeren zijn. Deze zijn vervolgens op elke willekeurige computer te gebruiken. Jammer is dat deze U3-software zich opdringt: gelijk nadat u de usb stick in de usb-poort van de computer steekt installeert het zichzelf en start de software automatisch op.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • uiterlijk
  • uitschuifbare usb-connector
  • opdringerige U3-software
De Sandisk Cruzer Titanium is een mooie usb-stick, met goede prestaties.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Opslag

Tags: