Video's Galaxy S IV tonen nieuwe features alvast

Er zijn vier video's uitgelekt die een aantal nieuwe features van de Galaxy S IV tonen. Het toestel zelf is in de video's uiteraard ook te zien.

Het kon natuurlijk niet anders dat er vandaag nog het één en ander naar buiten kwam over de Samsung Galaxy S IV. Zo zijn er wederom een paar video’s op YouTube geplaatst waarin een aantal elementen van de Androidsoftware te zien zijn de Samsung Galaxy S IV.

 

Samsung Galaxy S IV video

In de video’s zijn een aantal verschillende functies te zien van de Samsung Galaxy S IV. Zo zien we onder andere ‘floating touch’, een functie die gelijk is aan ‘Air View’ zoals we die kennen van de Samsung Galaxy Note II waarbij er een preview verschijnt als je een vinger boven bijvoorbeeld een filmpje in de galerij houdt. Nieuw is dat dit ook met een vingerbeweging werkt, en niet alleen met de S-Pen. Daarnaast is er ook te zien hoe de browser en ‘smart pause’ werkt. Dit laatste zorgt ervoor dat als je wegkijkt van een video, dat deze automatisch stop.

Video’s

Let ook even op het mooie toetsenbord in de video!

Aankondiging

Vanavond, 0.00 Nederlandse tijd is het zover, dan wordt de Samsung Galaxy S IV officieel aangekondigd in New York. Sander zal daar live aanwezig zijn, Dimitry en Ruud zitten in Nederland achter de knoppen en zullen livebloggen op Androidworld. Uiteraard kun je meekijken of meedoen via liveblog.androidworld.nl om 0.00.

Via: Androidworld

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: video's