Top 10 populairste YouTube video's en mash-up

YouTube heeft een mash-up gemaakt van de populairste video’s van 2012 genaamd YouTube Rewind 2012. Daarnaast is er een interactieve video gelanceerd met de populairste video’s per maand en een top 10 van de meest gekeken filmpjes van 2012.

In de mash-up van 2012 die YouTube gemaakt heeft speelt het Zuid-Koreaanse Gangnam Style van rapper Psy weer een hoofdrol als populairste video ooit. De YouTube Rewind 2012 mash-up video is door YouTube in de stijl van die videoclip gemonteerd en geschoten.

YouTube Rewind 2012

We zien allerlei Youtube-bekendheden van 2012 langs zwieren in YouTube Rewind 2012.  Zo begint de video met 5 peeps 1 guitar en doen zij het deuntje van Gangnam Style na. Dan komt rapper Psy om de hoek zeilen en later ook de dubstep viool-act van Lindsey Stirling. De Annoying Orange hijst zich in het pak van Felix Baumgartner en de tweede helft van de video wordt muzikaal begeleid door de enorme hit van Carly Rae Jepsen, Call me Maybe vanwege de populaire nahap-video die op de vierde plaats staat in de YouTube top 10 van 2012.

Interactief

Daarnaast is er ook nog een oogstrelend overzicht per maand gemaakt door YouTube. Daarmee kan de top vier populairste video’s bekeken worden uit de afzonderlijke maanden van 2012.

YouTube heeft ook de top 10 populairste video’s over het hele jaar bekendgemaakt. Via deze afspeellijst kunnen ze allemaal op rij bekeken worden. Veel kijkplezier!

Via: Hyped

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Streaming media

Tags: 2012, youtube, filmpjes, video's, best of, rewind, populairste, mash-up, eindejaarscompilatie